Denne tomatsauce er perfekt til pizza, men kan også bruges til f.eks. kødsovs.
Ingredienser
(Til 1 glas tomatsauce)
1 dåse tomatpurré
1 dåse flåede tomater
1/2 løg
2 fed hvidløg
2 friske cherrytomater
1/2 håndfyld basilikum
Lidt frisk timian
1/2 tsk. tørret oregano
1/2 tsk. sukker
Lidt salt og peber
Olie til stegning
Chili efter ønske
Sådan gør du
- Snit løg, hvidløg, chili og de friske tomater.
- Varm olien i en gryde og steg løg, hvidløg, chili og de friske tomater til løgene er gyldne.
- Tilsæt tomatpurré og lad det stege lidt for at aktivere smagen.
- Tilsæt nu resten af ingredienserne og lad det simre i ca. 5 min.
- Lad saucen køle en smule inden du giver den en tur med stavblendere.
- Hæl saucen i et skoldet glas eller brug den med det samme.
No Comments