Stenalderbrød fra Svansø

17. marts 2015
stenalderblanding

Et hurtigt tip til hvordan du nemt og enkelt kan lave dit eget stenalderbrød, som smager fantastisk! Det hele behøver nemlig ikke altid være så besværligt og tage lang tid. Brødblandingerne kan du finde i de fleste supermarkeder som bl.a. NETTO og Rema100 til ca. 25,-

Ingredienser

  • 1 brødblanding fra Svansø
  • 4 æg
  • 1 d olie
  • 0,5 tsk. salt

Sådan gør du

1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
2. Kom æg, olie og salt i en skål og pisk med en håndmixer til æggene er luftige.
3. Tilsæt blandingen, rør godt rundt. Lad den stå i ca. 5 min, så kernerne og nødderne kan suge   noget af væsken. Rør i skålen en gang i mellem.
4. Put blandingen i en rugbrødsform og bag den i ca. 1 time.
5. Tag brødet ud af formen og lad det køle helt af inden det skæres.

stenalderbrød klar til ovnIMG_4963

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply