Opskrifter

Skyr dip med parika og chili

28. februar 2015

Hurtigt, nemt og enkelt, sådan som jeg bedst kan lide det! Denne dip smager dejligt til en grøn salat eller som dyppelse til en omgang grøntsagsstave, og så kan den laves i et utal af variationer alt efter hvad du bedst kan lide. Den er f.eks. også god med presset hvidløg.

Ingredienser:gstave

  • 4 spsk. skyr
  • 1,5 spsk. tomat ketschup
  • 1 tsk. paprika
  • Lidt oregano, salt og peber
  • Chili efter behag

Sådan gør du:

  1. Bland skyr med ketschup, parika og oregano.
  2. Smag til med chili, salt og peber.

TIP: Chili fåes ofte i pakker med flere styks i supermarkedet. Får du ikke brugt dem allesammen, kan du putte dem i en “lynlås”pose og fryse dem ned. Når du har en ret, som kan bruge lidt ekstra spice, tager du bare chilien ud og river den på et fint rivejern – wupti så er der chili!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply