Fri fra gryderne

Restaurant Substans

25. august 2015
IMG_6283

KREATIV GOURMET RESTAURANT I ÅRHUS

Hos Substans dyrker vi det afslappede gourmetmåltid. Vi har fokus på velsmag, solidt håndværk og økologiske råvarer fra lokale producenter. Og så prøver vi også at anrette maden pænt. Dybest set vil vi bare gerne dele ud af vores madglæde – Restaurant Substans

Denne beskrivelse af deres vision passer meget godt med den oplevelse jeg havde af stedet! Midt på Frederiksgade, godt gemt blandt pubs, butikker og dagligvare indkøb finder du denne skønne perle af en restaurant, der med sin enkle og nordiske indretning understreger at her er der plads til alle og fokus på maden.Her bliver du ikke mødt af tjenere i smoking, hvide lange duge og sølvtøj for alle pengene, men et venligt personale, som på deres helt egen casual måde formådede at skabe en god stemning samtidig med de præsenterede retterne meget professionelt.

IMG_6263

Restaurantne tilbyder ganske enkelt to forskellige menuer en stor pakke eller en knap så stor. Om dette siger de:

MENUKORT
Menuen er ganske simpel på Substans. Der er kun to muligheder. Så kan du tale med dine venner om mere interessante ting i stedet. “knap så stor pakke” består af snacks og fire retter. Den er til den mindre sult eller mennesker med bagkant (gud forbyde det!). “stor pakke” er vores tasting menu. Her får du snacks og syv retter. Den er til fordybelse og velvære.

Vi har naturligvis udtænkt en vinmenu til maden. Men du er også meget velkommen til blot at få et enkelt glas eller to i løbet af aftenen. Og bobler, selvfølgelig. Men vær ikke bange for at spørge os til råds. Det er jo trods alt bare mad og vin – Restaurant Substans

Jeg er vild med det! Jeg får stress af store lange menukort som opremser den ene ret efter den anden, hvor man så skal gøre det umulige og vælge! Her er der valgt for en og det er lækkert! Jeg blev i hvert fald ikke skuffet  – tværtimod. Nedenfor kan I se hvad jeg fik lov at smage på denne skønne restaurant.

IMG_6261 (1)Snack og Bobler

IMG_6264

Squash og pistacie

IMG_6267 (1)Helleflynder med mayo og karse. Fynsk skinke med hindbærstøv.

IMG_6269Kammusling, broccoli, salturt, dild, kærnemælk.

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 18.57.43 IMG_6272 (1)Denne vin er en sand smagsoplevelse med sine noter af æblemost og lilje!

 

 

IMG_6271 (1)Løgkompot med hvedekerner og komælks ost fra Arla Unika.

IMG_6270Torsk med muslinge sauce og grillet hjertesalat.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply