Restaurant Komfur

28. april 2015

Århus 

Den hyggelige facade har oftest fanget min interesse, og jeg har sagt mange gange at der måtte jeg altså prøve at spise engang. Det blev så i aftes, da min søde kæreste inviterede mig ud for at fejre, at jeg har scoret mig en elevplads som lægesekretær! (Juhuuu)

Restauranten er inddelt i små miljøer med mørke træ møbler, rå vægge og køkkengrej fra den gamle skuffe, som pryder loft og vægge. Dette er med til at understrege restaurantens vision om at vise det gode håndværk og skabe mad der smager af noget. Her er plads til alle – unge kærestepar, bedstefar og bedstemor, firmaet,  børn og deres forældre. Stemningen er energisk og livlig, og servicen er alt det jeg godt kan lide: Effektiv, smilende og nærværende.

inde          Deko

“På restaurant komfur er der 3 væsentlige værdier, der præger alt, hvad vi gør: hygge, håndværk og energi! Det er de værdier, der giver os lyst til at stå op om morgenen, giver os daglig motivation og udfordring og som gør, at vores gæster får en god oplevelse, når de er under vores tag” – Restaurant Komfur

Hverdag tilbyder reaturanten 3 retter for 300,- og dette tilbud var ikke til at stå for! Menukortet er overskueligt og tilbyder 5 forskellige forretter, 5 hovedretter, 2 desserter og danske oste fra Arla Unika. Under hver ret har restauranten gjort sig den umage, at hjælpe gæsterne med at finde den vin, som passer bedst til retten. Det er derfor muligt at købe glas med vin til hver ret, som er specielt udvalgt til at gøre mad oplevelsen bedre.

hummerbisque

Forret: 

Cremet og skummende hummerbisque med creme fraiche fyldt pofiteroles.

Hvidvin: Pinot Blanc 2013, Domaine Kreydenweiss, Alsace

lammeskant

Hovedret:

Braiseret lameskank med selleripuré, kål og egen sovs.

Rødvin: Chianti Classico 2013, Castellare di Castellina, Toscana

vin

 

 

Nøddetærte

Dessert:

Nøddetærte med vaniljeis og pærer/mynte puré

Dessertvin: Rivesaltes Ambre, Frankrig.

Min varmeste anbefaling skal lyde til Restaurant Komfur og dens medarbejdere. Kunne du tænke dig at læse mere om restaurantens menu og events så klik her: Restaurant Komfur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply