Rabarber Crumble a´la Farmor

25. august 2015
IMG_6310 (1)

Når sensommeren går på hæl og efterårets stille banker på, så findes der ikke noget bedre end at forene sommeren med den kommende køligere tid i en lækker rabarber crumble! nemt, hurtigt og enkelt liiige som jeg kan lide det 😉

Ingredienser

4 pers.

  • 500 g rabarber
  • 100 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 100 g smør
  • 150 g hvedemel

Tilbehør: cremefraiche eller vanilje is.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skyld rabarberne, skær dem i skiver af ca. 2 cm, fordel dem i et ildfast fad og drys med sukker.
  3. Bland mel og brun farin godt sammen og smulr herefter smøren deri indtil du har en masse der minder om grov rasp.
  4. Drys denne over rabarberne og bag i ca. 25 min.
  5. Lad rabarber crumblen køle af i ca. 10 min. inden servering.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply