Fri fra gryderne

MASH

13. maj 2015
Mash

MASH – eller Modern Amarican Steak House, som navnet er en sammensætnig af – åbnede dørene for første gang i København i 2009, som en komplet modsætning til det nordiske køkken og molekylær gastronomi, der også på daværende tidspunkt vandt mere og mere plads i den danske restaurationsbranche. Ejerne har et ønske om at skabe en fuldendt oplevelse i Deres restaurant, derfor er der brugt tid og kræfter på at finde de helt rigtige kødtyper, med stor inspiration fra de bedste amerikanske steak traditioner. Derudover er der tænkt over lokation og indretning, hvor de røde sofaer og glasmontre med store kødudskæringer vil fremstå som det mest i øjenfaldende. Sidst, men absolut ikke mindst, møder du et højt serviceniveau, hvor restaurantens sommelier giver kyndig vejledning af valget fra et bredt og fyldigt tilpasset vinkort.

Mit første besøg på MASH var på Deres restaurant i Århus, og jeg vidste med det samme at det absolut ikke skulle blive det sidste! Da muligheden derfor bød sig, for at prøve restauranten i London sagde jeg naturligvis ja tak! Restauranten er indrettet i samarbejde med interiørdesignerne Herbert & Duncalf, og har et enkelt og maskulint udtryk, hvor de dominerende røde bløde sofaer leder tankerne til USA og indbyder til hyggesnak og gode oplevelser i en afslappet atmosfære.

Menukortet er selvsølgelig spækket med super lækre bøffer, hvor du selv kan vælge imellem det klassiske tilbehør som fries og bearnaisesauce – og til min store begejstring: LØGRINGE! Jeg har et ømt punkt for disse gyldne sprøde kaloriebomber, som gør dem svære at modstå selv på et steak house. Det var kærlighed ved første blik, da min side order kom med de største løgringe jeg nogensinde har set! 🙂

Mash løgringe

Mash Bøf

 

Jeg valgte en Scottish Ribeye på ca. 300 g, da jeg gerne ville prøve en bøf, som var forholdsvis lokal. Og den smagte skønt! Mør, saftig og med massere af smag. dertil valgte jeg bearnaise, løgringe og en tomatsalat.

Prisen er i den høje ende, men jeg syntes de er givet godt ud og du får en god kvalitet. MASH er noget du skal opleve, hvis du som mig elsker en god bøf med bearnaise og dejlig rødvin! Ikke noget fancy, bare simple gode råvarer med massere af smag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply