Rejser

Malaga

15. juli 2015

Fra vores hotel i feriebyen Fuengirola kunne vi let og bekvemt tage metroen til den pulserende storby Malaga med ca. 600.000 indbyggere. Billetten koster ca. 8 € t/r, og turen tager ca. 45 min. Malaga huser både lækker strand, hyggelig shopping gade med internationale brands, nye store indkøbscentre, flot havnepromenade, stor katedral, universitet, tyrefægter arena og ikke mindst massere af restauranter og cafeer.

 

El pimpi – Calle Granada 62 | Entrada Trasera Jardines Calle Alcazabilla, 29015 Malaga, Spanien

Efter anbefaling af vores “Lokale Skandinav” Andreas spiste vi frokost på vin bodegaen El Pimpi – super hyggeligt sted, gemt i Malaga´s charmerende gader. Menukortet er overskueligt og byder både på spansk pealla og internationale retter som fx. pizza. Vi oplevede en fin service og hurtig servering på deres store terrasse i baggården med fint udkig til katedralen. Indendørs har ejerne skabt den helt rette stemning af Andalusien, og jeg kunne forestille mig at indretningen kunne skabe den rette ramme for en skøn middag i selskab med familien og gode venner. Vi fik hvad vi søgte – god stemning og hurtig servering til en fair pris. 

IMG_5863

Frokost på El pimpi i Malaga – Paella Skærmbillede 2015-07-15 kl. 14.53.18

De to øverste billeder er fra indgangen til El Pimpi, og de to nederste er af den hyggelige gade hvorpå du finder restauranten og den flotte katedral.

Efter at have udforsket Malaga, var det tid til en pause inden turen gik tilbage til Fuengirola. Langs havnepromenaden fandt vi Kaleido, hvor vi valgte at gøre pit-stop. Stedet skulle være lidt af et in sted om aftenen, hvor lokale og turister nyder en god drink. Vi var da heller ikke skuffede over størrelsen, da vi får serveret vores G&T med den spanske gin Gin Mare, som bla. er destilleret på oliven og rosmarin. Skøn og kølig drink, hvor én hurtigt blev til to.

IMG_5866

Kølig G&T nødt i godt selskab med udkig til havet og havne indsejlingen.

IMG_5845

En del af Malaga´s flotte havnepromenade, hvor små dyser let sprayer koldt vand udover dig i sommer varmen. SMART!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply