Madklubben Aarhus

22. maj 2018

Madklubben slog dørene op i Aarhus d. 15. maj i Toldkammeret (tidligere Jensen’s Bøfhus).  Jeg har kigget indenfor og er begejstret!

Selv siger de: På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke Toldkammer, tegnet af Hack Kampmann og gennem årene beboet af alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende, har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus. Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Vi vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme – Aarhus’ naturlige og stemningsmættede samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag.

Lokalerne har fået en makeover, men med respekt for den gamle bygning. Det er en stor og åben restaurant med god stemning.

 

Billede fra: http://madklubben.dk/aarhus/galleri/

Billede fra: http://madklubben.dk/aarhus/galleri/

Billede fra: http://madklubben.dk/aarhus/galleri/

 

Jeg startede aftenen ud med en RHUBARB BOMB bestående af: Sloe gin, rabarber, lime og granatæble. Super frisk og lækker!

 

Forret: Chèvre Chaud
Gratineret gedeost med sprøde salater, hyldeblomstvinaigrette, friske hindbær, syltede pærer, ristede valnødder og croutoner.

Herren i huset valgte (selvfølgelig) Rørt tatar
Grofthakket okseinderlår med estragonmayo, syltede grønne tomater, “Gammelknas”-ost og smørristet rugbrødcrumble

 

Til hovedret valgte jeg at prøve noget nyt, og som jeg sjældent vælger nemlig fisk. Det viste sig at være et fantastisk godt valg! Super lækkert og med massere af gode smage.

Hovedret: Dagens fisk (bagt torsk)
Syltede hyben, sauteret bladgrønt, nye løg, karamelliseret selleripuré, ramsløgsolie og muslingesauce

 

På den anden side af bordet – en god BBQ-grillet frilandssgris
Svinenakke med smørsauteret sommerkål, asparges og løg, samt skysovs og citrontimian

 

Desserten var vi enige om skulle være den gode gamle klassiker rødgrød med fløde – det er da ikke til at stå for vel? Jordbær, hindbær, ribs, solbær, letpisket vaniljeflødeskum og knas

 

God mad til en god pris – så simpelt er det! Betjeningen fejlede heller ikke noget, til trods for at restauranten var godt besøgt fredag aften, da vi slog vejen forbi.

Vi kommer helt sikkert igen! Den varmeste anbefaling her fra – og velkommen til Aarhus til Madklubben 🙂

Se mere fra menukortet her

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply