Lasagne

28. juli 2015
Skærmbillede 2015-07-28 kl. 11.23.24

Det er de færeste, som kan fraskrive sig at have spist en omgang Knor Lasagne – og fred være med det! Hjemme i parcelhuset på Skarpæsvej var det også denne “klassiker” som blev serveret. MEN det er altså bare federe helt selv at bestemme hvad der skal i lasagnen, og den smager også bedre. Derfor får I her min opskrift på en god lasagne – og det er super nemt at lave!

 

Ingredienser 

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 gulerødder
  • 1 squash
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. paprika
  • salt og peber
  • Olie
  • pastaplader
  • mornay sauce
  • revet ost

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Snit løg og hvidløg og svits det i en gryde med lidt olie til løgene er gyldne. Brun herefter kødet i gryden.
  3. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Squashen rives også. Chilien hakkes fint. Tilsæt det til kødet.
  4. Tilsæt herefter de flåede tomater, oregano og paprika. Lad det simre et par minutter.
  5. Nu er lasagnen klar til at blive samlet. Start med et lag kødsovs, derefter pastaplader og mornay sauce. Gentag.
  6. Giv lasagnen 20 min. i den forvarmede ovn. Efter 20 min. fordeles den revede ost på toppen og lasagnen bager videre i 15. min.
  7. Lad lasagnen køle af i ca. 10 min. inden den skæres ud.

TIP: De fleste grøntsager kan bruges i lasagnen, så du kan vælge lige dem som du kan lide. HUSK blot på at grøntsager indeholder væske, og at lasagnen derfor kan væde mere – smagen er dog stadig helt i top!

hel lasagne

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply