Karrygryde med kikærter

12. august 2015
Skærmbillede 2015-08-19 kl. 09.26.26

Ingredienser

4 per.

  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 hakkede løg
  • 3 fed hakkede hvidløg
  • 1 chili
  • 1 spsk. gurkemeje
  • 1 spsk. karry
  • 1 spsk. spidskommen
  • 1 spsk. tørret koriander
  • 1 dåse kikærter
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 lime
  • salt og peber
  • Frisk koriander
  • 400 g kylling i strimler

Tilbehør: Ris eller naan brød og youghurt neutral.

Sådan går du

  1. Varm olien i en gryde og steg løg og hvidløg gyldne. Tilsæt kyllingen og brun den let.
  2. Tilsæt krydderier og chili og lad det stege i ca. 1 min.
  3. Tilsæt nu kikærter, kokosmælk og de hakkede tomater, salt og peber. Lad retten simre i ca. 20 min.
  4. Tilsæt til sidst saften fra en lime og top med friskhakket koriander.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply