Jordbærtærte med Mascarpone creme

17. juli 2015
Skærmbillede 2015-07-17 kl. 10.52.22

Ingredienser

4. pers.

Bund

  • 170 g revet marcipan
  • 70 g koldt smør i tern
  • 1 æg
  • 2,5 spsk. hvedemel
  • Smør til formen

Creme

  • 200 g mascarpone
  • 2 spsk. skyr eller græsk yoghurt
  • 1 spsk. lime saft
  • Korn fra 1/2 vanilje stang
  • 1 spsk. flormelis

… Og selvfølgelig jordbær! jeg brugte ca. 100 gram.

Sådan gør du 

Bund

  1. Tænd ovnen på 175 grader
  2. Rør marcipan og smør sammen, og tilsæt ægget. Pisk godt.
  3. Vend melet i. (Dejen skla have en klistret konsistens)
  4. Fordel dejen i en rund form på ca. 15-18 cm, og bag den i midten af ovnen i ca. 25 min. til den er gylden/lysebrun.
  5. Lad den køle helt af.

Creme

  1. Den her er nem! Bland alle ingredienserne sammen, og smag evt. til med mere flormelis eller lime.
  2. Fordel cremen på den afkølede bund, og pynt med halve jordbær og revet hvid chokolade.

Velbekomme! 

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 10.52.34

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply