Bag værtinden

VELKOMMEN HOS VÆRTINDEN! 

Mit navn er Malene, jeg er 29 somre, bosat i provinsen nord for Aarhus, men født og opvokset på toppen af Danmark i den gamle fiskerby Skagen.

Madlavning har haft min interesse siden jeg var ganske lille, og det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at hjemkundskab var mit ynglings fag i folkeskolen – jeg havde det endda som valgfag i 10.klasse også! Jeg kan takke mine skønne forældre for mine skills i køkkenet, og har ofte fulgt med når der blev rørt i kødgryderne, og delt ud af de gode fif. Mor´s bagværk sidder altid lige i skabet og Far er uofficiel verdensmester i sprøde svær på flæskestegen, en haj til de gamle klassikere, men stadig ikke bange for at prøve noget nyt og følge tidens trend indenfor gastronomi – ligesom mig selv. Så TAK til jer!

Bloggen 

Min madblog Værtinden handler om min interesse, passion og appetit for mad. Jeg elsker alle aspekter af mad, at finde og udvælge de rette råvarer, at lave maden, at spise den, læse om den og nyde den i omgivelser udenfor hjemmets fire vægge. Her i mit univers vil I først og fremmest finde indlæg med opskrifter, som er nemme at gå til og som ikke kræver et stort køkken eller fancy udstyr. Jeg kommer med forslag til borddækningen, da jeg også har en interesse og passion for interiør og porcelæn. Ligeledes vil I kunne finde mindre rejseguides og anbefalinger til restauranter jeg har besøgt, da jeg elsker at rejse, finde inspiration og få nye oplevelser.

Motivationen 

For mig er et måltid mere end blot benzin til kroppens celler. Et måltid kan være forbundet med stolte traditioner, som forener familen eller venner til en hyggelig stund rundt om bordet. Det kan være hjemmebagt eller hjemmebragt. Det kan være dyrt og det kan være billigt. Sidst men ikke mindst kan det være inspirerende og vække sanserne. Med min blog håber jeg at kunne skabe interesse for hvad vi nære vores kroppe med, dele erfaringer og gode oplevelser, som kan åbne øjnene for den gastronomiske verden –  og sidst men ikke mindst, at skabe lysten og gå på modet til at gå i køkkenet og kreerer lækker og velsmagende mad af gode råvarer til dig og dine nærmeste.

 

Tak fordi du kiggede forbi og god fornøjelse!

 

No Comments

Leave a Reply