Fyldt kyllingebryst med sommer coleslaw

21. maj 2015
IMG_5326

Ingredienser

2 pers.

KyllingIMG_5324

  • 2 store kyllingebryster
  • Ramsløgspesto – find opskriften her
  • 1-2 skiver ost/mozzarella
  • 6 skiver serrano-  eller parma skinke
  • Salt og peber

Coleslaw

  • 2 gulerødder
  • 1 æble
  • 1/3 hvidkål
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. honning
  • Krydderurter

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Skær en lomme i de to kyllingebryster og fyld dem med ost og pesto. Derefter pakkes de ind  i skinke og placeres midt i ovnen i ca. 20 min.
  3. Med kyllingen i ovnen er det tid til at lave sommer coleslaw. Bland honning og hvidvinseddike i en mellemstørrelse skål.
  4. Skræl æble og gulerødder i tynde strimler med en kartoffelskræller ned i skålen, og snit hvidkålen i tynde strimler. Rør rundt.
  5. Pynt til sidst med frisk timian og rød skovsyre, eller andre friske krydderurter.

Velbekomme!IMG_5327

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply