Opskrifter

Chili sin carne

28. maj 2018

Det skal du bruge: 

(3-4 pers.)

  • 200 g kidneybønnemix
  •  1 dl grønne linser
  • 1 spsk. rapsolie til stegning
  •  1 spsk. balsamicoeddike
  • 1 mellemstort løg
  • 2 gulerødder
  •  2 spsk. majs
  •  1 dåse flåede tomater
  •  1 spsk. tomatpuré
  •  1 chili (efter smag og behag)
  • 1 tsk. paprika
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 10 g mørk chokolade (70-80%)
  •  Salt og peber

Sådan gør du: 

1. Kog bønner og linser som foreskrevet
2. Snit løg, chili og hvidløg og svits det af i en gryde, indtil løgene er klare
3. Skræl og riv gulerødderne. Tilsæt dem i gryden sammen med majs og tomatpuré
4. Tilsæt krydderierne og lad det stege i 2-3 min.
5. Tilsæt balsamico og de flåede tomater. Lad retten simre, indtil bønnerne og linserne er kogt færdige
6. Tilsæt bønner og linser til gryden, og lad dem simre med i ca. 15 min.
7. Tilsæt den mørke chokolade og smag til med salt og peber.

Tilbehør:

  • Server med avokado, tortillachips og creme fraiche eller en god blandet salat.

 

Indlægget er sponsoreret af @toftkaergaard 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply