Bruschetta med tomat

16. juli 2015
Skærmbillede 2015-07-16 kl. 13.21.07

Lækker italiensk inpireret side dish, som du nemt og hurtigt kan lave i ovn eller på grillen.

Ingredienser

  • 1 godt brød – gerne ciabatta
  • 5-6 cherrytomater (eller anden tomat)
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 2-3 spsk. oliven olie
  • 1 bøffel mozzarella
  • oregano
  • evt. frisk chili

Sådan gør du

  1. Hvis du laver dem i ovn, så start med at tænde denne på 200 grader.
  2. Skyld og hak tomaterne i små stykker, bland med presset hvidløg, oliven olie, hakket chili og oregano.
  3. Skær brødet i mindre stykker, eller del det på langs og fordel tomat salsaen derpå.
  4. Skær mozzarellaen i skiver og læg disse ovenpå brødet med tomat.
  5. Bag i ovnen i ca. 10-12 min. eller på gril i ca. 5 min. til osten er smeltet og brødet er sprødt.

TIP: Bloggen Twin food har lavet to lækre sommer bruschettaer, som er værd at prøve. Find opskriften her.

Velbekomme! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply