Opskrifter

Brombær kompot

25. august 2015

Jeg er ret stor fan af at naturen forsyner mig med skønne bær – lige til at plukke og nyde! Brombærrene findes i massevis tæt på vores lejlighed i Århus, så jeg plukkede en håndfuld på min daglige gåtur og lavede dem til en skøn kompot til min morgenmad.

Ingredienser

  • 1 håndfuld brombær
  • 3 dadler uden sten
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. sukker
  • 1/2 vaniljestang
  • lidt citronsaft
  • En slat vand

Sådan gør du

  1. Skyld bærrene og kom dem i en tykbundet kasserolle sammen med de andre ingredienser. Lad det simre i ca. 10 min.
  2. Tag vaniljestangen op og lad kompotten køle af inden den spises eller hældes på glas.

TIP: Denne kompot er også virkelig lækker på toppen af en god vanilje is.

 

 

IMG_6306 (1)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply