Bord – dæk dig!

Borddækning

Er det mig, eller bliver maden bare lidt bedre af at blive indtaget ved et indbydende og smukt bord? Det behøver ikke være det store sølvtøj, som er kørt i stilling, det kan også sagtens bestå af et tæppe og en lækker picnic kurv. Et enkelt levende lys eller to kan også gøre meget for hyggen og den afslappede stemning, som for mig er vigtigt omkring et måltid. Det er her vi taler om hverdagens trummerum, samles med venner til en sjov aften eller nyder en god stund i selskab med familien.

Med borddækning kan min kreative side og kærlighed for indretning og interiør komme til live, samtidig med det forhåbentligt glæder mine gæster. Jeg håber du på siden her vil finde inspiration til din næste borddækning – God Fornøjelse!

Nytårsaften 2014/2015

Påsken 2015

Royalt Strand Bord 

No Comments

Leave a Reply