Opskrifter

Banan pandekager

21. februar 2015

Disse små banditter er hurtige og nemme at lave, og så passer de perfekt til brunchbordet!

Ingredienser

ca. 10 stk.

  • 1 moden banan
  • 2 æg
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • ca. 2,5 dl hvedemel

Sådan gør du

  1. Mos bananen i en skål. Tilsæt æggene og pisk det godt sammen.
  2. Rør vanillesukker og bagepulveret i.
  3. Tilsæt nu hvedemelet lidt efter lidt. Prøv at undgå for mange klumper i dejen. Den skal ikke være tynd ligesom en a
    lmindelig pandekagedej, men være mere som en kagedej.
  4. Fordel dejen med en grydeske på en mellemvarm pande, sådan at én pandekage ca. er én grydeskefuld dej og steg dem i ca. 1 minut på hver side.
  5. Nyd dem med ahornsirup, syltetøj, friske bær, Nutella eller hvad man nu bedst kan lide – velbekomme!

 

IMG_4848

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply