Opskrifter

Bagt torsk med grøntsagsbund

23. marts 2015

Selvom jeg faktisk er glad for fisk, så spiser jeg det alt for sjældent! Derfor er det super fedt når vi får en pakke fra Nordjylland, med friske fiskelækkerier lige til at putte i fryseren og tage ud når lysten melder sig. Opskriften her er super enkel, fyldt med smag og hurtig at lave.

Ingredienser

2 personer

  • 300 g torskefilet
  • 1 porre
  • 1/2 løg
  • 9 cherrytomater
  • 1/4 fenikel
  • 4 skiver citron
  • Frisk timian
  • Oliven olie
  • Staniol til indbakning

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Læg 4 mellemstore stykker staniol på køkkenbordet. Her skal fisken og grøntsagerne kunne pakkes ind i, inden de skal i ovnen og hygge sig.
  3. Skyl grøntsagerne, snit dem i tilpasse stykker og fordel på midten af de 4 stykker staniol.
  4. Skær torsken i 4 lige store stykker og læg den ovenpå grøntsagerne.
  5. Kryd med salt og peber, og placer en skive citron og timian på toppen. Drys med lidt olivenolie, og fold staniolen sammen så det danner en lille pakke. Luk den godt til så saft og damp ikke kan rende ud.
  6. Bag torske pakkerne i ovnen i 15 min.

torsk med tilbehør

Server de små pakker med frisk pasta og krydret bechamel sovs, eller en sprød grøn salat – Velbekomme! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply