Avocado creme

23. februar 2015
IMG_4835

Denne cremede dyppelse med sin flotte grønne farve er perfekt til alle mexicanske retter som Tortillas, Chili con carne og Nachos, eller som dip til en lille snack med grøntsagsstave. Den er hurtig at lave og så er avocado fyldt med sunde fedtstoffer – bonus!

IMG_4833

Ingredienser

  • 2 modne avocado
  • 1/2 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • ca. 2-3 cm chili (alt efter styrken på chilien og dine smagsløg)
  • 1/2 tsk. stødt spidskommen
  • 3 cherrytomater (kan udelades)
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • 1-2 spsk skyr eller cremefraiche

Sådan gør du

  1. Skræl løg og hvidløg. Skær dem i mindre stykker og blend dem i en blender i ca. 20 sek.IMG_4834
  2. Del avocadoen i to, ved at føre en kniv ind til stenen i midten, og hele vejen rundt på den lange led. Fjern stenen og skrab kødet ud med en ske og put det op i blenderen til løgene. Del tomaterne i halve og tilsæt også dem til avocadoen og løgene sammen med spidskommen og citronsaft.
  3. Blendt det hele til du har en blød og cremet konsistens.
  4. Bland avocadoen med skyr eller cremefraich og smag til med salt og peber – Buen apetito!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply